Samarbeten

Matkassar

 

Här samlar vi in de bästa erbjudanden på veganska och vegetariska matkassar. För att göra det ännu lättre hela vägen från planering till servering av grön mat!

 

City Gross Vegetarisk Matkasse

"City Gross Matkasse har flest färska kvalitetsråvaror till lägst portionspris. För den som vill leva livet lite grönare!"

 

Årstidernas Veganska & Vegetariska Matkassar 

"På Årstiderna ser vi människan somen del av naturens stora ekosystem. Det sätt som vi behandlar naturen på bestämmer vad naturen kan ge oss tillbaka i form av mat, miljö och rent dricksvatten. Detta skapar ett naturligt beroendeförhållande mellan natur och människa och det vill vi förvalta så bra som möjligt."

 

Linas Vegetariska Matkasse

"Linas kasse består av fem olika rätter. En för varje veckokväll. Ofta räcker maten även till någon lunchlåda. Alla recept är lätta att laga och ska inte kräva en hel armada med kastruller och byttor som sedan måste diskas​"
(Med ägg, ost och mjölkprodukter.)

 

Mat.se - Plocka ihop din egna kasse! 

"Mat.se har gjort det busenkelt att handla och välja bland 10 000 matvaror på nätet. Via din dator, smartphone eller surfplatta kan du lägga en beställning på de varor du vill ha och få maten levererad hem till dörren dagen därpå."
(175kr rabatt på ditt första köp Gäller endast nya kunder & kan ej kombineras med andra erbjudanden Kod att ange i kassan MAT2018.)

 

 

Våra samarbetspartners

 

Image result for matspar logo

 

Image result for årstiderna loga

 

Thumbnail